Грандиозен спектакъл, сътворен от светлина, звук, технологични атракции  и хитове

...
Грандиозен спектакъл, сътворен от светлина, звук, технологични атракции  и хитове
Коментари Харесай

Грандиозен аудио-визуален спектакъл за откриването на Есенния панаир в Пловдив

Грандиозен театър, сътворен от светлина, тон, софтуерни атракции  и шлагери на попзвезди, ще ознаменува откриването на 73-ия Международен механически панаир в Пловдив. Подобно шоу, наситено с микс от доста резултати, се прави за първи път в града, а специфичен посетител е известният артист Миро. Безплатният концерт „ Пловдивска приказност “ ще се състои на 16 септември, събота, от 19.30 ч. на площад „ Стефан Стамболов”. Той предшества старта на най-голямото бизнес събитие в България, което ще се организира от 25 до 30 септември в Международен панаир Пловдив.

Впечатляващ 3D мапинг ще се разгърне върху фасадата на една от най-красивите и истински старинни здания в центъра на града. Аудио-визуалната комбинация изобразява по вълнуващ метод света на модерните технологии с динамични анимации, ярки цветове и музика. Така феновете ще имат опция да се пренесат в атмосферата на идния Есенен панаир, прочут като най-престижната софтуерна среща на Балканите, тъй като показва нововъведения от последно потомство.

За положителното въодушевление на публиката ще се погрижат музикалните реалити звезди Маги Джанаварова, Стивън Ачикор и Краси Иванова.

Финалът на концерта е поверен на Миро, един от най-популярните български реализатори с хиляди почитатели. В соловата си кариера и като участник в дует „ Каризма “ той печели всички национални музикални награди и доста интернационалните. Всяка негова поява на сцената провокира екстаз измежду слушателите, а концертът на 16 септември ще бъде следващото взривяващо прекарване с обичани шлагери и нови песни.

Спектакълът е подарък за жителите и гостите на града от Международен панаир Пловдив във връзка идното ревю ЕСЕН 2017. То се откроява със своите мащаби. 20% е растежът на изложбените площи, което значи, че участниците ще покажат повече новости. Компании от близо 40 страни ще показват технологии, техника и авангардни решения за промишлеността и дома.

Посетителите ще видят строителни машини колоси, ситуирани на повече от 7000 кв. метра, новата зона „ Галерия Имоти “, интернационален гейминг шампионат, дрон шоу с летящи роботи, спортен болид от „ Формула 1 “, най-големия български мотокар, последни модели леки коли, товарни коли и рейсове, екзотика от Скандинавия – къщи, направени от трупи, и дребни дървени постройки за барбекю. Специалистите ще се срещнат с произведения и услуги от региона на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, осведомителните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, химическата и минната индустрия, водния бранш, превоза и автосервизното съоръжение, автомобилната промишленост.

Международният механически панаир още веднъж ще предложи забавни експозиции и атракции в дните от 25 до 30 септември.

Изложението ще бъде отворено от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 часа. Билетът коства 5 лв., като за възпитаници, пенсионери и инвалиди има преференциална цена от 2 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР